sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Vko 44

Ensimmäinen treeniviikko meni läskiksi. Aloitin ohjelman toteuttamisen keskiviikkona 12 kilsan peruslenkillä hirveässä tuulessa ja sateessa. Sitä ei Smålandskavlenin valvomisten herkistämä kroppa kestänyt ja kurkku ja nielu antoivat merkkejä vilustumisesta jo lenkin loppuvaiheilla. Kotona nappasin heti echinaforcea, rommia ja Gammel Danskia ja yritin yöllä hikoilla tautia pois. Torstai oli selkeä lepäämisen paikka ja tunnin lenkki jäi väliin.

Perjantai valkeni valoisissa merkeissä ja suuntasimme koko perhe auton nokan kohti Turkua ja Caribiaa. Itse en mennyt lillimään veteen, mutta en voinut vastustaa kiusausta juosta lenkkiä vanhoissa tutuissa treenimaastoissa, joten pienestä kröhinästä huolimatta lähdin Caribian pihasta hölkkäilemään Aurajoen vartta Halisten koskelle ja siitä edelleen uutta ulkoilureittiä Aurajokea myötäillen kohti Ravattulaa ja edelleen Halisten metsiin. Paluumatkalla Halisten koskelta juoksin itselleni uutta ulkoilureittiä Koroisten ristin kautta Tampereeen radan vierestä rautatiesillalle ja siitä joen yli takaisin Caribian pihaan. Yhteensä 10,6 km ja 54 minuuttia.

Illan aikana ääni alkoi käheytyä ja yöllä hikoilutti. Lauantaina oli selvä, että loppuviikko on levättävä ja parannuttava. Torsoksi siis jäi tämä johdantoviikko. Varsinaisesti ohjelman toteuttaminen ja tuntien laskeminen alkaakin vasta ensi viikolla eli vuoden 1986 viikosta 45. Luvassa on 84 kilometriä juoksua melko tasapaksulla rytmityksellä, mutta se varmaan sopii nykykunnolle ja flunssan jälkeiseen aikaan.

3 kommenttia:

  1. 1989 oli kyllä pirun huonoluminen talvi. Eli siinä mielessä ei todellakaan mikään Oiva Whiskey in the Jahrola.

    VastaaPoista
  2. ostasit moottoripyörän ja kaljuuntusisit niinku normaalit ikäses

    VastaaPoista