lauantai 20. marraskuuta 2010

Vko 46

ma: Ohjelmassa oli tunnin mössö, 11 km. Tyttöä uimatreeneihin viedessäni yhytin kuitenkin salskeita ikämies- ja junnusuunnistajia uimahallin kulmilta ja innostuin liittymään heidän vetotreeniinsä. Tuli siis juostua yhteensä 11,8 km/ 62', joka sisälsi 3 x 1,5 km rennot vedot purtsilla n. 4'/km vauhdilla.

ti: Suunnilleen ohjelman mukaan eli lyhyt kuntopiiri 5' + 10,3 km/54' juoksu. Maanantain ja tiistain kilsat olisi pitänyt olla päinvastoin.

ke: Vanhassa harjoituspäiväkirjassa oli merkintä 30 km juoksu, 2h 50 min. En osaa sanoa, mitä päässä oli liikkunut, kun tuollaiseen ratkaisuun 15-vuotiaana olin päätynyt. Heittoletti-Sumperilla taisi olla jotain tekemistä asian kanssa. Ainakin muistan hämärästi, että olisimme tassutelleet marraskuun pimeydessä jossain Ojakkalan ja Huhmarin välimaastossa ja puhuneet naisista, ruuasta ja juomasta.

Sen verran pelottavalta tuo joka tapauksessa kuulosti, että päätin jakaa urakan osiin: aamulla 6,3 km juoksu töihin ja iltapäivällä 24,4 km kiertoreittiä kotiin. Yhteensä siis 30,7 km ja 2 h 36 min.

to: Keli muuttui törkeän huonoksi räntäsateen ja sen jälkeisen pakkasen takia. Piti juosta 45', mutta alavatsaan ja nivusiin sattui, eikä liukastelu parantanut asiaa. Sovelsin ja juoksin 6,1 km/ 33' ja tein siihen päälle 12' naruhyppelytreenin. Yhteisminuutit siis natsasivat.

pe: Lepo. Tein kuitenkin 14' selkäkuntoutusta, mikä lienee jatkossakin olevan äärimmäisen tärkeää.

la: Klassikkojen klassikko ja vanhan koulukunnan suunnistajan harjoittelun peruspilari, kahden tunnin kale eli karttalenkki. Toteutus 2h 3 min ja 14,2 km. Hieno treeni huonossa maastossa.

su: Viikon päätteeksi vetäisin 10' kuntopiirin ja siihen päälle 9,4 km/49' leppoisaa juoksua.

Viikon kokonaissaldo 82,1 km juoksua ja 8h 41min jäi 2 km ja 14 minuuttia originaaliviikosta lähinnä siksi, että keskiviikon kolmekymppiä liikuin vartin nopeammin kuin 1986 ja torstaina vaihdoin osan lenkistä naruhyppelyyn surkean kelin takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti