sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Vko 50

Paha, paha viikko. Menin tiistaina taas töihin ja illoiksi oli kasaantunut kaikenlaista joulumenoa, joten jouduin vähän sumplimaan treeniaikoja ja itse treenejäkin. Ajankäytöllisesti oltiin tietysti aika kaukana Koivuniemen ja McKinseyn lahkojen duunimäärästä, mutta niillä tunneilla tuskin tätä treeniohjelmaa toteutettaisiinkaan. Oman tuskansa aiheutti myös talvi. Oli kylmä, oli tuulta ja kunnon lumimyräkkäkin saatiin sunnuntaiksi ja se teki ohjelmassa olleesta pitkästä lenkistä yhden elämäni kauheimmista.

Ma: Koska olin vielä lomalla, ja sunnuntain treeni oli mennyt vähän läskiksi, vedin tiistaille kaavaillun pitkän lenkin (18,1 km/92') tähän väliin. Päälle 10' kuntopiiriä.

Ti: Maaston ollessa jo liian luminen (50 cm) juoksenteluun, päätin ottaa hiihdon korvaamaan lamppulenkkejä. Lisäksi tälle viikolle osui harvinaisen paljon iltamenoja, jotka olisivat joka tapauksessa tehneet lamppulenkkeilyn organisoinnin melkoisen haastavaksi, joten 17,2 km pertsa (82') suoraan töistä oli ratkaisuni.

Ke: Lamppulenkkipäivä, mutta ei mitään mahdollisuuksia iltaurheiluun. Juoksin siis aamulla suoraa reittiä töihin ja iltapäivällä kieroa reittiä kotiin ja tein päälle 10' naruhyppelyä, jolloin yhteisajaksi kertyi 1 h 40 min ja kilsoja 17,8.

To: Perussettiä eli 14,5 km juoksua ja lyhyt kuntopiiri olisi ollut tarjolla, mutta hyödynsin lauhtuneen ilman ja laitoin sortsien päälle vain päällyshousut ja tästä keveydestä huumaantuneena sisällytin 14 kilometrin juoksuun 35' reippaan osuuden. Kuntopiirin venytin 17 minuuttiin.

Pe: Jaoin päivän annoksen kahtia eli juoksin suunnilleen suorinta reittiä työmatkat. Yhteensä kilsoja tuli 13,3 ja aikaa kului 68'.

La: Ohjelman mukainen palauttava päivä eli 7,7 km/ 41' ja 12' kuntopiiri. Ohjelmassa nämä kuntopiirit ovat vain 5' mittaisia, joten yritän venyttää niitä vähän.

Su: 2 tuntia 25 minuuttia olisi pitänyt juosta metsässä, mutta Kirkkonummen lumitilanne on lähes sama kuin Porvoossa, joten en edes yrittänyt. Sinänsä tämän päivän lumimyräkässä olisi metsä tarjonnut edes jotain suojaa. Kirkkonummen keskustan suunnasta Masalaan päin suuntautuneen lenkin ensimmäisiin kuuteen kilometriin menikin vastatuulen, myräkän ja lumisten teiden takia 35' ja jouduin valehtelematta juoksemaan silmät kiinni useaan otteeseen. Onneksi sen jälkeen suurin osa loppumatkasta oli myötäistä lukuunottamatta lisälenkin osaa. Yhteensä juoksin 20,3 km ja aikaa meni 1h 53 min. Hitain kilsa oli 6.17 ja nopein 5.13.

Kotiin päästyämme odottivat vielä lumityöt. 35 minuutin luomukuntopiiri puristikin loput mehut pois kropasta, mikä vähän huolestuttaa, sillä ensi viikon alkuun ei ole luvassa varsinaista lepäilyä.

Tällä viikolla ylitin tavoitteen 12 minuutilla ja määrää kertyi 10 h 37 min, josta juoksua oli 91 km ja hiihtoa 17 km. Näillä lyötiin tämän syksyn kovimmat lukemat pöytään, eivätkä ne tuosta hirveästi runsaammiksi tulekaan, koska vuoden 1987 leiriviikkoja en pystyne toteuttamaan kotioloissa.

6 kommenttia:

  1. Eiks oo mitään Agadirin reissuja talvella tls? (n)

    VastaaPoista
  2. Vähän siltä näyttää (n).
    http://keskustelu.suomi24.fi/node/7023471

    VastaaPoista
  3. Törkeetä (n). Kyrslät on muuten maailman pahin talvijuoksuhelvetti - varsinkin toi Masalantie. Stubbikses kaikki on toisin. Lusila oli ihan juostavassa knns (y).

    VastaaPoista
  4. Lynxillä on varmaan ollut lukuisia mahtavia talvitestijuoksuja kyseisellä suoralla.

    VastaaPoista
  5. Vko 52 on jo pitkällä eikä 51:n raporttia näy. Mikä ihme siinä on, ettei niitä viikkoraportteja saada ajoissa tänne nettiin???

    VastaaPoista
  6. No niin DJ Anonymous, nyt ois taas selityksiä tarjolla.

    VastaaPoista