maanantai 27. joulukuuta 2010

Vko 51

Viikko sitten sunnuntaina lupailin, että meno jatkuisi entisen kaltaisena myös viikolla 51, mutta heti maanantaina elämän realiteetit kiireineen pakottivat pitämään lepopäivän. Koska jouluviikolle oli luvassa muutakin perheenisän treenaamista häiritsevää aktiviteettia, vaihdoin vuoden kaksi viimeistä treeniviikkoa päittäin ja tein palauttavan viikon. Tosin sekään ei toteutunut läheskään samalla tavalla kuin originaali viikko, sillä silloin tein viisi hiihtolenkkiä ja yhden juoksulenkin ja nyt lähin kontaktini suksiin oli, kun vanhempi tyttöni kaivoi jouluaattona paketista uudet perinteisen suksensa. Kiteytetttynä; ohjelmassa olisi ollut tunti hiihtoa muina päivinä kuin maanantaina, jolloin oli lepo ja keskiviikkona, jolloin ohjelmassa oli tunti juoksua.

Ma: Lepo.

Ti: Työmatkat juosten eli 6,5 + 6,6 km, yhteensä 66'. Kotimatkalla irrottelin toiseksi viimeisen kilsan 3'45".

Ke: Syyslukukauden viimeinen työpäivä. Juoksin taas töihin 6,5 km/ 35'. Oli aikamoista lumipöperöä. Kotiin pääsin autolla. Oli ehtinyt kertyä aika paljon vaatteita pukuhuoneeseen syksyn aikana

To: Lumi teki taas Hectorin eteiseen tai ainakin pihalle ja lisäksi pakkanen paukkui 23 asteessa, joten tein iltasella mukavan yhdistelmätreenin 20' lumitöitä, 20' naruhyppelyä ja 20' kuntopiiriä.

Pe: Jouluaaton pele, 8,7 km/ 45' ja 15' naruhyppelyt päälle. Vieläkin oli kylmä, -18 astetta.

La: Keskiviikon treeni jäi 25' vajaaksi ja sunnuntaille oli luvassa ikävää myräkkää, joten pidensin lauantain treeni pitkäksi lenkiksi, 17 km/ 90'.

Su: Iltapäivällä oli taas perinteistä Fanny ja Alexander -joulunviettoa sukulaisten kanssa, joten aamulla oli treeni tehtävä. Yläkerran ukko tarjosi vaihtoehdoksi mössölle lumitöitä ja tartuin tarjoukseen. Jos torstaina oli aika kevyttä kolaamista, oli tällä kertaa tarjolla 35 minuutin verran ihan kunnon luomukuntopiiriä, sillä tuuli oli kasannut lumesta kunnon tiiviitä kinoksia.

Viikon kokonaissaldoksi tuli 5 h 46 min, joka jäi 14' tavoitteesta. Vähäisestä määrästä huolimatta olo ei ollut viikon päätteeksi tai sen aikana kovin palautunut. Alkuviikon kiireet, pakkasessa ja pöperössä juokseminen, jouluruuat ja joulukuusista aiheutuva tukkoisuus sen kai tekivät. Ensi viikolla sitten se viikko, joka piti viikolla 51 tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti