maanantai 7. maaliskuuta 2011

Vko 9

Viime viikon ohjelmalla valmistauduin vuonna 1987 SM-hiihtosuunnistuksiin H16-sarjassa, josta tuomisina oli 15. sija henkilökohtaisesta ja 2. sija viestistä. Molemmat parhaita hisu-saavutuksiani. Kisoihin valmistauduin seuraavalla ohjelmalla:
ma 30' lätkää, ti-ke-to 8 km juoksua hissukseen 45'-50', pe 2km verryttely (todennäköisesti automatkan jälkeen illalla majapaikassa. Lauantaina ja sunnuntaina oli sitten kisat. Vähän ihmetyttää, miksi ohjelmassa ei ollut hiihtoa, eikä minkäänlaista viimeistelyharjoitusta. Ehkä etelässä ei ollut enää lunta. Ehkä olisin myös tarvinnut valmentajaa. En tiedä.

Tänä vuonna en hisu-SM:iin lähtenyt, mutta viikonloppuna oli toki tarkoitus kovempaa hiihtää ja juosta. Koko viikon vaivannut jojo-flunssa ja omakotiasumisen arvaamattomuus kuitenkin muuttivat suunnitelmia.

Ma: lepo

Ti: maanantain lätkät, 30' ja illalla 8,2 km juoksu, josta vajaa puolet reippaasti. Illalla flunssainen olo.

Ke: 6,5 km juoksu töihin ja töissä 4,5 km hiihto liikuntatunnilla

To: lepo, flunssainen olo

Pe: Edelleen flunssainen olo, mutta koska oli koulun liikuntapäivä, lähdin ladulle. 11,5 km hiihtoa, josta n. kymppi reippaasti.

La: Piti hiihtää kovaa, mutta lenkille lähtö venyi iltapäivään ja peruuntui lopulta kokonaan, kun lumiesteet katolla pettivät kahdesta kohtaa ja lumet valuivat pihaan kahteen isoon kasaan, toinen sisäänkäynnin eteen. Lapioimista riitti kolmeksi tunniksi. Onneksi kukaan tai mikään ei jäänyt alle.

Su: Olin sen verran romuna lapionnista, että hyväksyin hidasvauhtisen kaverin lenkkipyynnön mielihyvin ja siirsin myös sunnuntain kovan hiihdon hamaan tulevaisuuteen. Juoksimme liukkailla kaduilla 15,9 km 88 minuuttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti